• 30208662
  • info@golfkoerekort.dk

Golfkørekort på en weekend

Golfkørekort på en weekend

Få dit golfkørekort på en weekend

Deltag på vores weekendkursus og få dit golfkørekort på en weekend!

Golfkørekort på en weekend

Kan alle få et golfkørekort?

Størstedelen af vores deltagere på vores kurser vil få et golfkørekort på en weekend. Det kræver at vores trænerteam godkender dine færdigheder, som løbende vil blive vurderet i løbet af weekenden. Der er plads til alle, og alle slagtyper, regler og etiketter bliver gennemgået i løbet af weekenden. Det er ikke et krav at du har prøvet at spille golf/slå bolde før kurset, men selvfølgelig er det er fordel.  

Engelsk-talende deltagere er også meget velkommen, vores trænerteam er helst komfortable i at undervise på engelsk // English-speaking participants are also very welcome; our coaching team is fully comfortable in conducting lessons in English.

Hvad kan du bruge dit golfkørekort på en weekend til?

Når du har fået dit golfkørekort på en weekend,  kan du blive medlem af danske golfklubber. Når du melder dig ind i en golfklub, får du et handicap og et DGU nummer, som er dette  nummer der giver dig adgang til at kunne spille på andre baner rundt omkring i danmark (og verden).

Enkelte klubber har andre regler i forhold til accept af golfkørekort end dem DGU har fremsat (og dermed også dem vi følger), så hvis du har en specifik klub du ønsker at melde dig ind med dette golfkørekort, så forhør dig lige i denne klub om deres regler for accept af golfkørekort.

Kontakt os på mail herunder hvis der er spørgsmål, eller hvis du er interreseret i at tage dit golfkørekort via privat undervisning.

Hvad er et Golfkørekort?

Om et golfkørekort skriver Dansk Golf Union:

“En god start på livet som golfspiller kræver en smule forkundskaber. Golfkørekortet sikrer en enkel indføring i de basale regler og tekniske færdigheder og skaber rammen om den gode oplevelse for dig som ny golfspiller”

Dansk Golf Union og PGA (Professionel Golfers Association) har i samarbejdet udarbejdet nogle minimumskrav for erhvervelse af et golfkørekort:

Et golfkørekort skal som minimum indeholde:

Tre timers undervisning i langt spil

Tre timers undervisning i kort spil

To timers regel- og etiketteundervisning

Vurdering af slagfærdigheder

Vurdering af spilfærdigheder

Vurdering af regelfærdigheder

Alt dette kan du komme igennem på KUN EN weekend hos golfkørekort.dk. Vi tilbyder nemlig weekendkurser hvor du søndag eftermiddag modtager dit golfkørekort hvis du opfylder kravene!

FAQ til at få et Golfkørekort på en weekend

Skal man kunne spille golf i forvejen for at deltage på kurserne?

Nej, det behøver man ikke at kunne. Vi gennemgår alt helt fra basis, og alle kan være med. Det er rigtig godt at læse nogle af vores artikler igennem inden man kommer til kursus, samt se vores videoer. 

Lær om golfsvinget ved at klikke her

Lær om alle de forskellige golford ved at klikke her

Lær om selve golfspillet ved at klikke her

Er det garanteret at man får et golfkørekort på en weekend bare ved at deltage?

Størstedelen af vores deltagere vil få et golfkørekort efter deltagelse på vores weekendkursus. Det kræver dog at vores trænerteam godkender dine færdigheder, som løbende vil blive vurderet i løbet af weekenden. Derfor er der altså ikke garanti for at få sit golfkørekort, men hvis man koncentrere sig og deltager aktivt så kan alle lære det og lykkedes med at få golfkørekortet uden de store problemer.